WHiteheart

Konsept

Whiteheart er ganske enkelt; vi ønsker å veilede og støtte andre mennesker slik vi har gjort med hverandre. Lena med sin yogautdanning og Synne med sin kompetanse innenfor kuldeeksponering, ønsker vi å tilby dette som en pakke/kurs eller enkelte behandlinger/timer.

Scroll
Our Instructors

Meet the experts

We are so happy to have these awesome and the same time professionals people that help us to create the best yoga classes in the city.

Vivian Ward

Vivian leads the anatomy and physiology section of the course. She also teaches class sequencing, asana technique and alignment, teaching skills and the business of yoga.

know more
22
Students
10
Classes
89%
Success

Anna Scott

Anna leads the anatomy and physiology section of the course. She also teaches class sequencing, asana technique and alignment, teaching skills and the business of yoga.

know more
22
Students
10
Classes
89%
Success

Kari Mahl

Kari leads the anatomy and physiology section of the course. She also teaches class sequencing, asana technique and alignment, teaching skills and the business of yoga.

know more
22
Students
10
Classes
89%
Success

Lindsay Strotman

Lindsay leads the anatomy and physiology section of the course. She also teaches class sequencing, asana technique and alignment, teaching skills and the business of yoga.

know more
22
Students
10
Classes
89%
Success

Jeniffer Hall

Jennifer leads the anatomy and physiology section of the course. She also teaches class sequencing, asana technique and alignment, teaching skills and the business of yoga.

know more
22
Students
10
Classes
89%
Success

Natalie Richter

Natalie leads the anatomy and physiology section of the course. She also teaches class sequencing, asana technique and alignment, teaching skills and the business of yoga.

know more
22
Students
10
Classes
89%
Success
Frequently Asked Questions

General Questions

Have a question? We have answers, please see the most frequently asked questions below if you can't find yours please drop us an email or contact us through or contact page.

Do I need equipment for yoga?
Are the asanas safe if I'm pregnant?
Is there an age limit to practicing yoga?
Is there a weekly schedule I can follow?
How many times should i practice a week?
How familiar do I need to be with the asanas?

Memberships & Billing

Do you have any question related about our Billing or memberships, here you can find the most frequently question on this topic.

What does the membership include?
Does my membership automatically renew?
Can I cancel at any time?
Can I pause my membership?
How do I cancel or pause?
Can I get a refund?

Whiteheart tilbyr ulike pakker og kurs for å imøtekomme ulike behov. Du kan velge å delta på en enkelt Yin Yoga-time eller en hel pakke med Yin Yoga og kuldeeksponering. Uansett hva du velger, vil du bli veiledet av Lena og Synne, som vil tilpasse opplevelsen til dine individuelle behov og mål.

Whiteheart er et nystartet konsept som tilbyr veiledning og støtte til mennesker som ønsker å oppleve indre ro og velvære. Konseptet er grunnlagt av Lena og Synne, to lidenskapelige individer med ulik bakgrunn, men en felles visjon om å hjelpe andre.

Lena er en erfaren yogalærer med spesialisering i Yin Yoga. Hun tror på kraften av bevegelse og pust til å skape ro og harmoni i kroppen og sinnet. Synne har derimot en sterk interesse for kuldeeksponering, og har lært seg å mestre teknikker for å tåle ekstreme temperaturer. Hun mener at kuldeeksponering kan bidra til å øke vitaliteten og mental klarhet.

Sammen har Lena og Synne skapt Whiteheart, et konsept som kombinerer deres kunnskap og ferdigheter for å tilby en helhetlig tilnærming til velvære. Gjennom Yin Yoga jobber du både med muskler og skjelett. Men med fokus på bindevevet. Hinnen som ligger rundt musklene og orgnanene våre. Du vil også lære deg og kjenne pusten din som kan bidra til å dempe stress og angst, og skape en følelse av indre ro.

Hvis du ønsker å ta det et steg videre, kan du også velge å inkludere kulde i din Whiteheart-opplevelse. Dette kan være i form av isbad, kuldeterapi eller andre teknikker som Synne vil veilede deg gjennom. Kuldeeksponering kan bidra til å øke blodsirkulasjonen, forbedre immunsystemet og redusere betennelse i kroppen.

Whiteheart er mer enn bare en opplevelse - det er en filosofi om å ta vare på seg selv og andre. Lena og Synne ønsker å skape en positiv endring i verden ved å spre kunnskap og veiledning om velvære ved og kombinere Yin Yoga og kuldeeksponering. Hvis du vil være en del av denne reisen, kan du besøke Whiteheart sin nettside for å lære mer eller kontakte dem direkte

I tillegg til Yin Yoga og kuldeeksponering, er pust en viktig del av Whiteheart-opplevelsen. Synne vil veilede deg gjennom ulike pusteteknikker som kan bidra til å dempe stress og angst, og skape en følelse av indre ro. Pusteteknikker kan også hjelpe deg med å forbedre konsentrasjonen, øke energinivåene og forbedre søvnen. Ved å lære å puste på en mer bevisst og effektiv måte, kan du forbedre din generelle helse og velvære.

I Yin Yoga vil pusten være en integrert del av øvelsene. Du vil lære å puste dypt inn i spenninger og gi slipp på dem på utpusten. Dette kan bidra til å redusere stress og øke fleksibiliteten i kroppen. Du vil også lære å puste inn i områder i kroppen som trenger mer oppmerksomhet og energi.

Hvis du velger å inkludere kuldeeksponering i din Whiteheart-opplevelse, vil pusteteknikker også være en viktig del av opplevelsen. Å kontrollere pusten mens du utsatt for kulde kan bidra til å redusere ubehaget og gjøre opplevelsen mer behagelig. Synne vil veilede deg gjennom pusteteknikker som kan hjelpe deg å tilpasse deg til de kalde temperaturene og øke din motstandskraft.

Kort sagt, pusteteknikker er en viktig del av Whiteheart-opplevelsen og kan bidra til å forbedre din generelle helse og velvære. Lena og Synne vil veilede deg gjennom ulike pusteteknikker som kan hjelpe deg å oppleve indre ro og velbehag.

Whiteheart konsept

Skap ro og velbehag gjennom Yin Yoga og kuldeeksponering

Whiteheart tilbyr ulike pakker og kurs for å imøtekomme ulike behov.

Yin Yoga er bygd opp av tradisjonell kinesisk medisin. Konsentrerer seg om å skape fri flyt i kroppens bindevev og energi baner, samt mobilisering i ledd og ligamenter. Yin yoga er en reise inn i din egen kropp.
Yin yoga består av liggende og sittende stillinger,som vi holder passivt over tid. Ca 70% tøy der du lar pusten og tyngdekraften bringe deg dypere inn i en stillinger. Yin Yoga er en mindful yoga og en terapautisk yoga. Denne praksisen kan også hjelpe med å redusere stress og angst, forbedre søvnkvaliteten og øke konsentrasjonen. Lena, med sin yogautdanning, tilbyr Yin Yoga som en del av Whiteheart-opplevelsen.

Pusteteknikker er en sentral del av meditasjon og mindfulness-praksis. Disse teknikkene fokuserer på å bevisstgjøre og kontrollere pusten for å redusere stress og forbedre fysisk og mental helse. Dette kan inkludere dype pusteteknikker, pusteøvelser og meditasjon som involverer fokus på pusten som en måte å øke tilstedeværelse og oppmerksomhet på øyeblikket. Forskning har vist at disse teknikkene kan redusere angst, depresjon og søvnproblemer, samt forbedre konsentrasjon, emosjonell regulering og hjerte-helse.

Kuldeeksponering er en praksis som innebærer eksponering for kald temperatur, vanligvis gjennom isvann eller kald dusj. Dette kan gi mange helsefordeler, inkludert økt stoffskifte, bedre blodsirkulasjon, økt fettforbrenning og forbedret immunforsvar. I tillegg kan kuldeeksponering også gi en følelse av velvære og redusere stressnivået. Kuldeeksponering praktiseres ofte som en del av kaldt bad, isbading, eller som en del av en saunaopplevelse, og har blitt stadig mer populært blant helsebevisste individer. Det er viktig å huske på å gjennomføre kuldeeksponering med forsiktighet og under veiledning av en erfaren utøver, da det kan være farlig å eksponere kroppen for ekstreme temperaturer uten riktig forberedelse og tilsyn.

Opplev Oppdal AS ble grunnlagt i 1989 med ønsket å tilby natur- og friluftsopplevelser til alle, uavhengig av alder og kompetanse. Bedriften har siden utvidet aktivitetstilbudet til blant annet rafting, juving, fjellklatring og vinteraktiviteter, og har i dag over 30 års erfaring innen opplevelsesaktiviteter. Opplev Oppdal tilbyr skreddersydde naturopplevelser og teambuilding til både små og store grupper, og fokuserer på å gi uforglemmelige turer i trygge rammer. Miljøet er viktig for bedriften, og de jobber kontinuerlig med å ha en grønnere forretningsmodell.