sdcsd cxzc
Bli kjent med oss

Lena

Lena har en dyp kjærlighet for naturen og tror at vi kan hente mye healing og velvære ved å tilbringe tid utendørs.

Scroll
Lena - Yin Yoga lærer og naturelsker

Lena underviser i Yin Yoga på Krux treningssenter  i Oppdal.

Møt Lena, en inspirerende Yin Yoga lærer og tilhenger av naturbaserte aktiviteter som isbading, forest bathing og pusteøvelser. Lena har en dyp kjærlighet for naturen og tror at vi kan hente mye healing og velvære ved å tilbringe tid utendørs.

Lena underviser i Yin Yoga samt styrke og bevegelighet på Krux treningssenter i Oppdal.

Yin Yoga er bygd opp av tradisjonell kinesisk medisin. Konsentrerer seg om å skape fri flyt i kropens bindeven og energi baner, samt mobilisering i ledd og ligamenter. Yin yoga er en reise inn i din egen kropp.
Yin yoga består av liggende og sittende stillinger, som vi holder passivt over tid. Ca 70% tøy der du lar pusten og tyngdekraften bringe deg dypere inn i en stilling

På fritiden er Lena en ivrig isbader og tilbringer gjerne tid i det kalde vannet for å rense sinn, kropp og sjel. Isbading kan ha en rekke helsefordeler, inkludert økt sirkulasjon, reduksjon av betennelse og stress og forbedret immunsystem. Selv om det kan være utfordrende å hoppe i det kalde vannet, er Lena fast bestemt på å fortsette å praktisere isbading fordi at for henne har det en positiv innvirkning på hennes generelle velvære.

Lena liker å tilbringe tid i naturen for å berolige sitt sinn og gjenopprette energi. Forest bathing er en japansk praksis som involverer å tilbringe tid i naturen og å absorbere dens helbredende egenskaper.

Til slutt, Lena praktiserer pusteøvelser for å hjelpe henne med å roe ned og være mer tilstede i øyeblikket.  Pusteøvelser kan bidra til å redusere stress, angst og forbedre søvnen. I yoga guider hun deg inn i pusten, holde fokus og lære den og kjenne.

Kurs og privat- timerPrivat Yin Yoga time

Velkommen til en personlig yin yoga-time. I denne én-til-én timen vil vi utforske yin yoga i ditt eget tempo. Med personlig veiledning vil vi tilpasse hver stilling etter dine behov, slik at du får mest mulig ut av timen. Vi vil fokusere på både kropp og sinn, og bruke pusten som et verktøy for å finne indre ro og tilstedeværelse. Timen passer for deg som ønsker trygghet, ekstra veiledning og å stille eventuelle spørsmål underveis.

Yin Yoga med assisterte stillinger
Yin Yoga behandlingsprogram hvor jeg aktivt assisterer deg gjennom alle stillingene over tid.
Dette inkluderer tøyninger, støtte i posisjonene og veiledning i dypere pust.
Fra 1200 til 1800 kr ( 1 til 4 pers)

KRUX
Lena holder også timer i Yin Yoga og styrke & bevegelighet på KRUX Oppdal
Se her for Krux trening´s hjemmesider for oversikt og påmelding.


Private timer i stryke og bevegelighet
Ønsker du en personlig tilpasset treningsopplevelse? Fokus på styrke og bevegelighet, skreddersydd etter dine behov og ønsker. Sammen utformer vi et program som kan inkludere:
*Grunnleggende styrkeøvelser
*Isolerte øvelser for spesifikke muskelgrupper
*Kroppsøvelser for helhetlig trening
*Øvelser med egen kroppsvekt
*Kombinasjonsøvelser med lette verktøy for ekstra utfordring
*Balanse- og flow for koordinasjon og bevegelighet

Uansett erfaringsnivå eller mål, er jeg her for å veilede og støtte deg gjennom hele prosessen.

Som en utdannet coach under Friheim Norway, er jeg dedikert til å hjelpe deg med å oppnå dine treningsmål og forbedre din generelle helse og velvære.

Småbruket på Lønset
YogaLena holder Yin Yoga kurs her på tirsdager.


Turer i naturen, meditasjon, pust og samtaler  
Ta kontakt for mer info og pris.


Kontakt
Send meg en melding, DM på Instagram, eller facebook

Jeg tror på viktigheten av å ta vare på sinnet, kroppen og sjela gjennom sunne praksiser og aktiviteter, og ønsker å inspirerer andre til å gjøre det samme.

Dharma Webflow Yoga Ecommerce Template is an easy to customize and easy to use template but we recommend you to take a look to the Webflow University videos.

Dharma is the perfect fit for Yoga Studios, Meditation, Pilates, Trx Training and all related wellness activities. With Dharma Template you can showcase your company services and products.

Besides the powerful features of Dharma Webflow Yoga Ecommerce Template you get a beautiful and well designed website for a fraction of a cost of a one custom made.

Ecommerce is one powerful feature of Dharma Yoga Ecommerce Template that you can use to sell your services like training sessions and other related stuff.

Frequently Asked Questions

General Questions

Have a question? We have answers, please see the most frequently asked questions below if you can't find yours please drop us an email or contact us through or contact page.

Do I need equipment for yoga?
Are the asanas safe if I'm pregnant?
Is there an age limit to practicing yoga?
Is there a weekly schedule I can follow?
How many times should i practice a week?
How familiar do I need to be with the asanas?

Memberships & Billing

Do you have any question related about our Billing or memberships, here you can find the most frequently question on this topic.

What does the membership include?
Does my membership automatically renew?
Can I cancel at any time?
Can I pause my membership?
How do I cancel or pause?
Can I get a refund?